2019-10-23 05:37

Uber se angajează să-i deszăpezească GRATIS pe clienții bucureșteni

 |  05:53
Uber se angajează să-i deszăpezească GRATIS pe clienții bucureșteni

Joi, 12 ianuarie, între orele 11:00 și 14:00, utilizatorii Uber vor putea comanda gratuit, direct din aplicație, un UberSNOW: o echipă specială de deszăpezire, la apăsarea unui buton, care îi va ajuta să deszăpezească aleile și zonele rezidențiale greu accesibile, anunță compania de taximetrie, într-un comunicat.

Chiar dacă e vorba de un interval de numai trei ore, este curios cum vor reuși cei de la Uber să facă față solicitărilor. Ei se bazează pe personalul propriu și... voluntari, respectiv „pasageri, șoferi parteneri, jurnaliști, persoane publice”, care se pot înscrie în echipele de deszăpezire trecând pasul birocratic al completării unui formular, pas care trebuie făcut până azi, la ora 11.

Dacă sunteți interesat(ă) de această inițiativă și vreți să dați la lopată pentru clienții Uber, formularul îl găsiți aici.

Uber precizează că oferta e valabilă și pentru clienții noi: „Persoanele care nu au încercat Uber până acum beneficiază și de o primă cursă Uber gratuită, în limita a 25 de lei, dacă se înregistrează pe Uber.com/App și introduc codul promoțional DESZAPEZIRE”.

„Dacă nu ai o condiție fizică adecvată pentru a participa la deszăpezire sau ai probleme de sănătate, tot ce trebuie să faci este să le arăți celor din echipă care este locul unde trebuie să acționeze”, conchide comunicatul Uber.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11

In legatura cu acest articol...

Strat gros de zăpadă depus în Capitală după ninsoarea din cursul nopții
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray