2020-04-05 20:21

UPDATE: Cine e românul ucis în atacul TERORIST din Germania

 |  18:33
UPDATE: Cine e românul ucis în atacul TERORIST din Germania

Un român este printre victimele atacurilor armate din Hanau, Germania. MAE nu a putut confirma informația până la această oră, însă aceasta a fost confirmată, la nivel local, în România. Românul ucis în atacul de la Hanau ar fi un tânăr de 23 de ani, care era curier în Germania.

UPDATE: ”Da, este adevărat. Am vorbit cu părinții și unchii copilului, dar autoritățile din Germania nu ne dau informații. El era în mașina lui, nu ne dau voie să îl vedem. Băiatul avea 22-23 de ani. Nenorocitul, teroristul, când l-a văzut că stă în mașină, l-a împușcat. Era de 4-5 ani în Germania, muncea cu acte în regulă. Nicio autoritate din România nu a luat legătura cu familia. Părinții sunt sub stare de șoc, era singurul loc copil, e ceva incredibil. A fost coleg cu fata mea.”, a spus Marian Pătuleanu, primarul din Singureni, județul Giurgiu, la un post de televiziune.

Inițial, publicația germana zeit.de anunță că, printre cele 11 victime ale atacului de la cele două baruri din Hanau, ar fi și o româncă insarcinata.

Potrivit poliției, un bărbat a deschis focul în centrul orașului Hanau în jurul orei 10 p.m., miercuri seara. A împușcat și a rănit mai multe persoane la Heumarkt. La scurt timp, se spune că făptașul a fugit cu o mașină. La Kurt-Schumacher-Platz, la aproximativ doi kilometri, a împușcat și a rănit mai multe persoane. Ambele scene de crimă erau baruri în care se aflau mai multe persoane.

Toate cele nouă persoane care au fost ucise în aceste două locații au între 21 și 44 de ani. Printre aceștia se numără germani și străini. Cei uciși au, printre altele, cetățenie turcă, bulgară, bosniacă și română, citeaza stiripesurse.ro.

La scurt timp după crimă, poliția a găsit încă doi morți în apartamentul presupusului făptuitor din districtul Kesselstadt - presupusul asasin și mama sa în vârstă de 72 de ani. Poliția a găsit o armă de foc lângă morți. Când poliția a intrat în apartament, l-au găsit și pe tatăl atacatorului, care era nevătămat.

În total au murit în total unsprezece persoane, cu atacatorul și mama sa. Alte șase persoane au fost rănite, una gravă.

foto: www.dw.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine