2019-10-14 11:16

Ultimii în Europa! Speranţa de viaţă a tinerilor din România este de 74 ani

 |  17:01
Ultimii în Europa! Speranţa de viaţă a tinerilor din România este de 74 ani

Speranţa de viaţă în România în rândul tinerilor este de 74 de ani, arată un studiu realizat de Eurostat pentru 2016, precizând că România se află la coada clasamentului. Ţările care se află în top sunt: Spania, Italia, Franţa, Elveţia sau Marea Britanie, unde aceştia pot ajunge până la 85 de ani.

România se află la coada topului privind regiunile cu cea mai ridicată speranţă de viaţă,potrivit unui studiu realizat de Eurostat, biroul de statistică al Comisiei Europene.

Tinerii din regiunea Nord-Est a României, adică persoanele din judeţele Suceava, Botoşani sau Iaşi, au un nivel scăzut de speranţă la viaţă: 74,4 ani, conform informaţiilor furnizate.

La celălalt capăt al clasamentului se află regiunea Comunidad de Madrid din Spania, cu o speranţă de viaţă de 85,2 ani, provincia Autonomă Trento din Italia, cu 84,3 ani şi regiunea franceză Île-de-France, cu 84,2 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-11Parerea ta...

ANONIM
11 Noi 2018

Cine a facut studiul ?Chiar cei din NE sunt cei mai vizati?poate din NE stul statului Matto grosso?La cat de imbacsit este Bucurestiul si la cata destrabalare si droguri cred ca sunteti pe locul 1 mondialAti luat un obicei prost sa aratati cu degetul Vasluiul, teleormanul si alte locuri pe care, voi fiind drogati de frunte ,le urati ca nu sunt ca voi in privinta homalitului ,drogurilor si punga cu aurolac
COLIVA
13 Noi 2018

Trebuie marita varsta de pensionare la 80 de ani !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray