2020-06-05 00:12

Un bărbat din județul Giurgiu s-a înecat într-o balastieră din Bolintin

 |  19:59
Un bărbat din județul Giurgiu s-a înecat într-o balastieră din Bolintin

Bărbatul era într-o căruță, împreună cu nepotul său - care a reușit să se salveze - și a căzut în lacul din zona balastierei. Pompierii l-au găsit, însă era deja decedat.

Vineri după-amiază, pompierii giurgiuveni au intervenit în localitatea Bolintin Deal pentru căutarea unui bărbat care a căzut într-un lac din zona unei balastiere și nu a mai reușit să iasă.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, se deplasa cu o căruță împreună cu nepotul său, foarte aproape de malul unui lacului. Malul s-a surpat, iar căruța a cazut în apă. Nepotul a reușit să sară din căruță și să meargă după ajutor. Paznicul unei fabrici din vecinătate a fost cel care a solicitat sprijinul autorităților.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului Bolintin Deal, un autocamion cu remorca și o barcă de la Garda de Intervenție Mihăilești.

Pompierii au scos calul din apă - fără viață, iar după mai multe căutări în zonă, au găsit și bărbatul, însă, din nefericire, acesta nu mai era în viață, echipajul Ambulanței prezent la fața locului declarând decesul acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine