2020-02-17 14:12

Un bărbat din judeţul Giurgiu s-a sinucis, după ce a violat-o pe fiica concubinei

 |  20:56
Un bărbat din judeţul Giurgiu s-a sinucis, după ce a violat-o pe fiica concubinei

S-a întâmplat miercuri, 14 august, când Poliţia a fost sesizată de un localnic din comuna Băneasa că vecinul său este spânzurat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8, polițiștii Secției Nr 7 Rurală Băneasa au fost sesizați de către un bărbat din comuna Băneasa, cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat.

“S-a constituit echipa operativă complexă, condusa de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat că cele sesizate se confirmă.

De asemenea, în timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate și că, în noaptea de 13/14 august a.c., a fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, comise de bărbatul decedat.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale minorei.

Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legiști au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice infracțiunii de viol.

A fost efectuată autopsia cadavrului, medicii legiști concluzionând ca moartea a fost violentă, datorându-se insuficientei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu” - precizează poliţiştii giurgiuveni, care mai menţionează că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine