2020-08-10 22:40

Un conflict spontan s-a terminat cu o crimă, la Moreni

 |  14:48
Un conflict spontan s-a terminat cu o crimă, la Moreni

Un bărbat de 27 de ani a murit, după ce a fost lovit cu un obiect contondent de un tânăr de 19 ani, între cei doi izbucnind un conflict spontan, în localitatea Moreni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează IPJ Dâmboviţa.

"La data de 09.02.2020, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului, au observat un conflict între mai multe persoane, intervenind pentru aplanarea acestuia. Din primele cercetări se pare că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 27 de ani, din Şerbăneasa, ar fi fost agresat fizic, cu un corp contondent, de un alt bărbat, de 19 de ani, din Gura Ocniţei. Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a decedat", precizează IPJ Dâmboviţa.

Potrivit agerpres.ro, bănuitul se află în custodia poliţiştilor, la sediul Poliţiei Municipiului Moreni. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz