2020-04-05 10:23

Un lider politic cere închiderea granițelor României

 |  17:11
Un lider politic cere închiderea granițelor României

Răspândirea rapidă a coronavirusului în Europa, în special în Italia, determină reacții diverse în România. Un lider politic cere măsuri urgente, ajungând până la închiderea granițelor.

România trebuie să ia măsuri urgente și să se gândească inclusiv la închiderea granițelor pentru a preveni apariția cazurilor de coronavirus, după ce virusul a ajuns în Europa și a băgat în carantină 10 orașe din Italia, țară în care s-au înregistrat și decese din cauza coronavirusului - susține președintele Partidului Ecologist Roman, Dănuț Pop.

„Până nu este prea tarziu... Sesizez instituțiile statului, inclusiv CSAT, asupra unui pericol imediat, reprezentat de coronavirusul ce bântuie deja și Europa, in prezent, detectat, in Italia.

Dincolo de lupta politică pentru putere, prima grijă a statului român trebuie să fie sănătatea și siguranța populației!

Instituțiile statului, inclusiv CSAT, trebuie să ia măsuri urgente și sa acționeze acum, până când nu este prea tarziu și până cand nu ajungem să păzim granițele, gările și aeroporturile cu pistol sau mitralieră. Le sugerez să ia in considerare, inclusiv, inchiderea granițelor”, apreciaza liderul PER.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-23Parerea ta...

CRISTESCU
24 Feb 2020

Asa se poate ca cei care duc fete rapite sa fie prinsi
POLITICIAN
24 Feb 2020

Acel lider este un dobitoc si un analfabet politic . Mai bine își punea demisia, live". Acum urmează următori pași de colaborare internaționala pentru a putea face fata valului coronavirus, Romania este neputincioasa la izbucnirea pandemiei prin satele, comunele, orașele mici si medii . A închide granițele înseamnă un real dezastru, (Coronavirus șterge Romania de pe suprafața pământului)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine