2019-10-23 00:38

Un medic de 38 de ani a murit în timpul gărzii, la Spitalul ”Sfântul Ioan” din Bucureşti

 |  12:58
Un medic de 38 de ani a murit în timpul gărzii, la Spitalul ”Sfântul Ioan” din Bucureşti

Un medic în vârstă de 38 de ani, care fusese de gardă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Sfântul Ioan" din Capitală, a fost găsit mort la locul de muncă marţi dimineaţă, au declarat, surse medicale.

Reprezentanţii spitalului au declarat că bărbatul, medic primar anestezist, a fost găsit de către colegi în stop cardio-respirator, în Camera de Gardă, după ce nu a răspuns mai multor apeluri telefonice. Colegii au aplicat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Medicul era de gardă şi era angajat al spitalului de nouă ani, fără să fie cunoscut cu probleme medicale.

Poliţiştii fac cercetări la spital, iar o anchetată este derulată şi de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, cazul fiind considerat accident de muncă.

Cazul este cercetat de poliţiştii Secţiei 26 şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Este o dramă, suntem alături de colegii noştri de la Spitalul Sfântul Ioan. Sunt mai multe anchete în desfăşurare, a declarat, la Digi 24, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Grasu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Catedra cu Pokemoni Pe unul din înghesuitele și mizerele holuri de așteptare ale Spitalului Municipal, așteptând în ușa unui cabinet medical, își împart timpul un bătrân pacient și o tânără medic rezident. Bătrânul intră în vorbă, tânăra în compleu bleu îi răspunde politicos. Astfel, pacientul află că, după rezidențiat, ea va pleca să îngrijească pacienți în străinătate. „De ce?!”, se miră bătrânul, cu un început de iritare în voce. „Fiindcă aici aș fi plătită cu o mie de lei, în străinătate cu cel puțin două mii de euro”, explică, răbdătoare, rezidenta. „V-ați plătit studiile sau ați fost bursieră?”, insistă bătrânul. „Am fost bursieră”. „Adică, ați studiat pe banii noștri, ai românilor! Ar trebui să rămâneți în țară și să profesați măcar câțiva ani, să meritați investiția care s-a făcut în educația dumneavoastră! Altfel, înseamnă că noi subvenționăm sănătatea străinilor
26 Iul 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray