2020-04-05 17:11

Un nou scandal legat de Cazul Caracal: DIICOT cere sancționarea avocatei familiei Melencu

 |  13:10
Un nou scandal legat de Cazul Caracal: DIICOT cere sancționarea avocatei familiei Melencu

Un nou scandal izbucnește în cazul Caracal! DIICOT a cerut printr-o adresă Baroului Timiș sancționarea avocatei familiei Melencu, Carmen Obârșanu. În replică, avocata se apără spunând că toate acuzațiile aduse de procurori în adresa respectivă nu sunt adevărate.

DIICOT a cerut sancționarea avocatei Carmen Obârșanu pe motiv că aceasta a avut o conduită neprofesională la telefon și un limbaj neadecvat în momentul în care un ofițer de poliție judiciară ar fi avut o discuție telefonică cu aceasta, anunță Antena3. Potrivit sursei citate, DIICOT i-a cerut avocatei să pună la dispoziție contractul de asistență judiciară încheiat cu familia Melencu.

Carmen Obârșanu susține că legea nu o obligă să depună la dosar copie după acel contract de reprezentanță și că a depus o împuternicire.

„Doamna Melencu a fost sunată și întrebată în ce condiții mă aflam la DIICOT. Dânsa a spus că sunt un avocat angajat. După o oră, mă sună un agent de poliție de la București și m-a întrebat dacă familia Melencu a renunțat la dl Tudorel. I-am spus că nu. Mi-a spus că dl procuror solicită de la dvs contractul de asistență juridică. Nu se depune contractul de asistență juridică. În ziua următoare, „dvs să prezentați contractul de asistență juridică”. „Domnule, nu se prezintă acest contract, eu îl voi aduce în original”. Nu a fost de acord, că nu vrea dl procuror Todoran. Și atunci i-am dat o replică corectă: „De unde știe asemenea procedură dl procuror?” Polițistul a încheiat un proces-verbal cu lucruri neadevărate, le înmânează conducerii DIICOT și vineri când am ajuns să studiez dosarul nu mi s-a spus nimic, dar s-a depus adresă către barou”, a povestit avocata, într-o intervenție la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine