2019-12-14 04:42

Un număr de 16 irakieni, prinşi în timp ce intrau ilegal în România

 |  11:35
Un număr de 16 irakieni, prinşi în timp ce intrau ilegal în România

Poliţia de Frontieră a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că 16 irakieni, între care şase copii, au fost prinşi în timp ce intrau ilegal în România după ce au trecut Dunărea cu ajutorul unor călăuze.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din Bechet au depistat luni noaptea, în apropierea malului românesc al Dunării, în zona localităţii de frontieră Gighera, 16 persoane care au fost conduse la sediul SPF Bechet, unde s-a stabilit că vin din Irak.

Grupul era format din opt bărbaţi, două femei şi şase copii.

Irakienii le-au spus poliţiştilor că au plecat din ţara de origine cu intenţia de a ajunge în Germania, motiv pentru care s-au deplasat pe traseul Turcia — Bulgaria, unde au rămas o perioadă de timp. Ulterior, aceştia au fost preluaţi de călăuze care i-au transportat la malul Dunării, traversând fluviul cu două ambarcaţiuni.

Migranţii au mai spus că le-au plătit călăuzelor aproximativ 35.000 de euro de familie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru "trecere frauduloasă a frontierei de stat". De asemenea, migranţii vor fi predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgăre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray