2020-04-09 04:39

Un preot ieșean primește RUGĂCIUNI pe Facebook împotriva coronavirusului

 |  23:14
Un preot ieșean primește RUGĂCIUNI pe Facebook împotriva coronavirusului

Un preot iesean anunta ca va tine rugaciuni in fiecare zi pentru cei afectati de epidemia de coronavirus, persoanele care vor sa lase un pomelnic fiind indemnate sa-i scrie pe Facebook.

Preotul iesean Dan Damaschin, care activeaza la biserica din incinta Maternitatii "Cuza Voda" din Iasi, scrie pe Facebook ca prin intetirea rugaciunilor se impune "sa fim alaturi de persoanele afectate de epidemia de coronavirus".

"Aflam de la credinciosi, de la mamele noastre din Maternitate si, atat cat ne permite timpul, din presa, de pe Facebook si de pe Whatsapp, de suferinta provocata de asa numita epidemie de Coronavirus. Chiar daca avem rezervele noastre sustinute cu argumente solide de medici reprezentativi ai Societatii Stiintifice Romanesti, se impune sa fim alaturi de fratii si surorile noastre afectati de aceste evenimente.

Fie ca vorbim de suferinta bolii, fie ca avem de a face cu regulile de preventie firesti recomandate de institutiile responsabile sau fie ca vorbim de isteria generalizata de ... numai Dumnezeu stie cine, un lucru este clar. Oamenii nostri dragi, de aproape sau de departe, sufera", afirma preotul Dan Damaschin.

Preotul iesean indeamna la rugaciune si anunta ca va tine zilnic o slujba, precizand ca "nu exista rau omenesc, lumesc sau demonic ce nu poate fi biruit".

"Va indemnam sa intetim rugaciunea pentru sanatatea, pacea, linistea si ajutorul celor incercati, prin pravila zilnica prin milostenia fireasca si mai ales slujbele din Biserici (acolo unde se poate). Nu exista rau omenesc, lumesc sau demonic ce nu poate fi biruit.

Tocmai de aceea si noi, crestinii din jurul Bisericii Maternitatii Cuza Voda din Iasi, vom savarsi zilnic, incepand cu ora 7 Slujba Sfintei Liturghii (dupa randuiala canonica) si Taina Sfantului Maslu.

Toti cei ce doresc sa fie purtati in rugaciunile noastre, afectati de evenimentele mai sus mentionate, ne pot trimite in comentarii un pomelnic cu cei dragi, spre a ne incalzi cu totii cu Mila si Harul Bunului Dumnezeu", scrie pe Facebook preotul iesean Dan Damaschin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

SA NE RUGAM
27 Feb 2020

Coronavirus își așteaptă credincios enoriași mai ales pe acei care săruta icoanele dar si pe acei care șterg icoanele cu a lor batista .
MARIA
27 Feb 2020

Niciodata nu te poti imbolnavi sarutand Icoane, Moaste, Sfanta Evanghelie, si nici cand vei lua Sfanta Impartasanie cu aceeasi lingurita. Dumnezeu are grija de copiii Lui. Doamne ajuta! Amin.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine