2020-02-18 03:22

Un primar curajos. Cei care iau ajutoare sociale, să ajute la deszăpezire

 |  10:35
Un primar curajos. Cei care iau ajutoare sociale, să ajute la deszăpezire

Săbărel Roşu, primar al comunei Icuseşti din Neamţ le-a cerut persoanelor care beneficiază de ajutor social să ajute la deszăpezire, altfel nu vor mai primi banii pe luna ianuarie. Edilul le-a cerut oamenilor să ajute fiecare trei gospodării de bătrâni. Rezultatele au fost excelente.

Deşi este la primul mandat, primarul PNL al comunei Icuseşti, Săbărel Roşu, din judeţul Neamţ, le-a cerut persoanelor care beneficiază de ajutor social să ajute la deszăpezirea a trei gospodării din localitate, unde locuiesc bătrâni. El i-a avertizat că, dacă nu vor face acest lucru, nu vor mai primi drepturile băneşti pe luna în curs. Sătenii care beneficiază de ajutor social trebuie să-i ajute pe bătrânii din localitate să îşi cureţe curţile de zăpadă, să le aduca apă, lemne şi medicamente. “Cei ce beneficiază de ajutor social sunt obligaţi să deszăpezească trei gospodarii de bătrani, altfel nu vor fi trecuţi la plată. Ei vor veni cu nume şi prenume unde au efectuat orele. De asemenea, le va duce lemne de foc, apă, medicamente de la farmacie. Cine nu face, va fi suspendat la plată. Atentie, nu glumesc. Trebuie să ajutăm la muncă”, a scris primarul, conform site-ului vestea.net.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

MARILENA MOCANU
11 Ian 2017

Buna seara! Maine voi ses iza organele in drept pe acest Sabarel Rosu si voi cere sa raspunda pentru fapta sa asa cum prevede legea .Ajutorul social es te un drept ce nu poate fi folosit de stat ca mo neda de schimb sub amenin tare ca nu iti vei dreptu l daca nu faci o munca in folosul obstei. r nprimi dreptul daca nu fa ci munca in folosul obste sc. drept ce nu poate fi folodit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine