2020-05-29 03:56

Un român a încercat să iasă din ţară prezentând la control acte false

 |  11:55
Un român a încercat să iasă din ţară prezentând la control acte false

Garda de Coastă a anunţat că poliţiştii de frontieră au prins în vama de la Negru Vodă un cetăţean român care a încercat să iasă din ţară prezentând la control acte false. Acesta le-a arătat oamenilor legii un permis de conducere şi o carte de identitate false, ambele cu însemnele statului italian.

Potrivit sursei citate, „bărbatul, cetăţean român de etnie turcă, domiciliat în municipiul Constanţa, s-a prezentat, miercuri, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, la volanul unui autoturism marca Audi înmatriculat în Germania, cu intenţia de a călători în Bulgaria”, relatează Mediafax.

Poliţiştii de frontieră români au constatat, în urma controlului, că permisul de conducere şi cartea de identitate au fost falsificate. Mai mult, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu deţinea niciun permis de conducere valabil, în timp ce actele de identitate româneşti expiraseră de mai multă vreme.

Sursa citată a menţionat că poliţiştii de frontieră au ridicat cele două documente pentru continuarea cercetărilor. Totodată, bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are permis de conducere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine