2019-12-06 15:29

Un val de aer polar va LOVI Europa la începutul lunii decembrie

 |  17:57
Un val de aer polar va LOVI Europa la începutul lunii decembrie

Un nou val de aer polar va ajunge în Europa la începutul lunii decembrie, anunță meteorologii. De asemenea, pentru acest week-end sunt așteptate ploi și vânt puternic.

Acesta este provocat de o incalzire stratosferica brusca care impinge aerul rece din regiunea Polului Nord si ar putea afecta si portiuni ale Africii de Nord, anunta Euronews.

Incalzirea brusca a stratosferei Siberiei ar putea destabiliza asa-numitul vortex polar, un fenomen care mentine aerul rece in zona Cercului Polar Arctic.

Potrivit celor mai recente prognoze meteorologice, episodul de frig polar va fi de scurta durata si va fi urmat de temperaturi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in Europa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Un fir de speranţă Anul acesta, 1 Decembrie pare să fie mai altfel decât de obicei. Şi nu e vorba doar de faptul că, pentru cea mai mare parte a ţării, este şi ziua în care a venit iarna. Un fir de speranţă pare să răzbată de data aceasta, de ziua naţională, după mulţi ani la rând în care părea că pentru români nu mai există aşa ceva
01 Dec 2014

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray