2020-06-01 17:17

Unde poți petrece Revelionul gratis

 |  10:15
Unde poți petrece Revelionul gratis

Dacă sunteți în București și nu aveți niciun plan pentru noaptea de Revelion, vă puteți distra gratis în oraș. Anul acesta, Primăria Capitalei și cea a Sectorului 3 organizează petrecerile de Revelion în Piața Constituției, respectiv în Parcul Titan. Mai multe trupe româneşti și artiști internaționali vor cânta până după miezul nopții. Organizatorii promit focuri spectaculoase de artificii.

În Piața Constituției este forfotă mare. Zeci de muncitori montează scena pe care vor cânta artiștii, în noaptea dintre ani.

Petrecerea organizată de Primăria Generală, „Disco Night Fever", va fi cel mai mare eveniment în aer liber din București, de Revelion.

Vor cânta O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Turbo B. - solistul trupei Snap!, dar și Holograf, Vunk, 3rei Sud Est, André sau Horia Brenciu, Cristi Minculescu și Ovidiu Komornyik.

Petrecerea din Piața Constituției va începe la ora 17:30 și se va încheia la miezul nopții cu un spectaculos show de artificii. 11 trupe și artiști din România, Republica Moldova, Germania și Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live.

În Parcul Titan, Primăria Sectorului 3 organizează "O noapte la superlativ". Pe scenă vor urca Diana Matei și Taraful Cleante, Mirela Vaida & Band, Ad Libitum Voices, Nightlosers, Bosquito, Puya, Holograf și Cargo.

Petrecerea din Parcul Titan începe la ora 20.00 și ține până la unu noaptea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine