2020-07-07 02:33

Unităţi de învăţământ din sectorul 3, modernizate cu bani de la bugetul local

 |  16:27
Unităţi de învăţământ din sectorul 3, modernizate cu bani de la bugetul local

Proiectul ”Şcoli ca în Germania”, lansat de primarul Robert Negoiţă, are ca scop modernizarea infrastructurii şi îmbunătăţirea calităţii învăţământului din Sectorul 3.

Începând cu anul 2014, Primăria a majorat fondurile pentru lucrările de modernizare a unităţilor de învăţământ, astfel, până la finalul anului 2015 vor fi reabilitate 18 şcoli şi licee şi două grădiniţe.

Lucrările de modernizare constau în refacerea finisajelor interioare şi exterioare, refacerea instalaţiilor sanitare şi electrice, schimbarea corpurilor de iluminat şi înlocuirea corpurilor de încălzire. Pe lângă modernizarea unităţilor de învăţământ, acest program prevede şi reabilitarea  infrastructurii educaţionale, achiziţionarea de laptopuri pentru cadrele didactice, videoproiectoare, instalaţii de sonorizare şi internet wireless. Pentru anul şcolar 2015-2016, Primăria va implementa catalogul electronic, mai exact, aplicaţia e-catalog. Această aplicaţie va fi parte a Portalului pentru educaţie, ce va cuprinde un forum şi informaţii de interes general cu privire la datele examenelor şi schimbările din sistemul educaţional românesc. Inovaţiile aduse de programul ”Şcoli ca în Germania” sistemului educaţional din sectorul 3, fac din acesta unul dintre cele mai moderne din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz