2020-08-12 13:20

USR cere Guvernului transformarea voucherelor de vacanță în vouchere de SĂNĂTATE

 |  23:12
USR cere Guvernului transformarea voucherelor de vacanță în vouchere de SĂNĂTATE

Parlamentarii USR au făcut marți în Parlament, o serie de observații pe tema Decretul stării de urgență și au avansat posibile măsuri în atenția Guvernului Ludovic Orban II.

„Transformarea programului de vouchere de vacanță într-unul de vouchere de sănătate, în care să fie posibil și turismul pentru sănătate”, este o propunere susținută de USR în contextul epidemiei de coronavirus. Printre măsurile susținut de USR se mai numără și:

Scutirea de la plata impozitului pe venit și a contribuțiilor obligatorii, pentru primii 2.000 de lei. Scutirea de la plata impozitului pe venit, CAS și CASS în privința indemnizației plătite în situația întreruperii sau reducerii temporare a activității, fără încetarea raportului de muncă (șomaj tehnic). Perioada aceasta va reprezenta vechime în muncă și stagiu de cotizare la sistemul de pensii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-26Parerea ta...

ADRIANA
18 Mar 2020

asta crede ca toata lumea este bolnava, ce dobitoc, hai sa ne tratam toti, nu mai pleam in vacanta, hai sa ne cumparam loc de veci.
MIHAI
18 Mar 2020

NU MAI VENI CU PROPUNERI PROASTE, POATE OMUL ASTEAPTA UN AN SA BENEFICIEZE DE VACANTA , CINE ESTI TU SA PROPUI ASA CEVA, UN OM DE NIMIC
UN CETATEAN
18 Mar 2020

Pardon, ce atatea vouchere, fiecare sa isi plateasca vacanta din salariu, ca asa este normal. Acum nu mai puteti fara ele! Ce atatea pomeni! Din bani de tichete vor trebui luate materiale sanitare, ne gandim doar la pielea noastra, restul poate sa moara de 7 ori.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz