2020-02-24 01:48

Văcărești, intersecția renăscută de sub pod

 |  13:47
Văcărești, intersecția renăscută de sub pod

Intersecția Văcărești face legătura între Sectorul 3 și 4, fiind locul unde se întâlnesc Bulevardul Mihai Bravu, Calea Văcărești și Bulevardul Tineretului. Poziționată sub podul care traversează Dâmbovița, cunoscut ca Pasajul Mihai Bravu, intersecția este prevăzută cu un sens giratoriu care fluidizează mult circulația mijloacelor auto, dar și cu insule de verdeață care conferă prospețime și culoare zonei.

„Mobilitatea prin trafic fluent și curat”, este numele programului de dezvoltare care a schimbat mult în bine fața locului, acesta fiind parte a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Sectorului 4 pentru perioada 2016 - 2020.

Așezată spre partea de sud a Pasajului Mihai Bravu, intersecția Văcărești este un exemplu elocvent, care demonstrează cum ansamblul elementelor proiectate poate schimba într-un mod pozitiv imaginea zonei, astfel încât locuitorii și vizitatorii să beneficieze de un spațiu modern, perfect integrat în noul concept urbanistic al sectorului.

S-au realizat lucrări complexe de infrastructură rutieră - direcţii diferenţiate pe sensuri ale benzilor de circulaţie, sisteme de semaforizare moderne etc. -, care garantează conducătorilor auto și pietonilor condiții de trafic mult mai sigure.

Nu întâmplător, transformările urbanistice majore prin care a trecut în ultima perioadă întreg Sectorul 4 i-au atras supranumele de „Cel mai frumos sector din București”.

Proiectarea şi executarea într-un timp foarte scurt a acestor lucrări complexe au fost realizate de SC ADP4 SA, societate condusă de directorul general Marian Goleac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-24

Mai multe imagini:
Văcărești, intersecția renăscută de sub pod
zoom
Văcărești, intersecția renăscută de sub pod
zoom
Parerea ta...

MIKIM
27 Sep 2019

Lunar cate in articol proGoleac. K lumea copacii de sub pod!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine