2019-10-14 14:21

Vaccinaţi sau nevaccinaţi, alţi 30 de copii au fost diagnosticaţi cu rujeolă

 |  12:25
Vaccinaţi sau nevaccinaţi, alţi 30 de copii au fost diagnosticaţi cu rujeolă

Saloanele Secţiei de Pediatrie ale Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara sunt pline ochi. Epidemia de rujeolă face prăpăd printre COPII. Alţi 30 de micuţi au fost diagnosticaţi cu RUJEOLĂ şi au fost internaţi de urgenţă.

Cei mai mulţi dintre COPIII bolnavi de RUJEOLĂ nu au fost VACCINAŢI, iar multe dintre cazuri sunt din aceleaşi familii. Practic, COPIII au luat unii de la alţii boala. Ceea ce e mai interesant este că sunt internaţi şi copii care au fost VACCINAŢI împotriva RUJEOLEI, însă la ei simptomele sunt mai uşoare.

Ministerul Sănătăţii a confirmat săptămâna trecută un alt deces provocat de RUJEOLĂ, o fetiţă în vârstă de un an şi trei luni din judeţul Timiş, care nu fusese imunizată.

Astfel, anul trecut au fost aproape 2.000 de infectări, în 33 de judeţe, şi zece decese provocate de acest virus. Ministerul Sănătăţii a anunţat luna trecută măsuri speciale pentru limitarea epidemiei de RUJEOLĂ, conform tvr.ro. Prima doză de VACCIN ROR se face acum la nouă luni, şi nu la 12 luni, cum prevede programul naţional de imunizare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Vaccin pentru prostie Rujeola, boală ce zeci de ani nu a pus probleme în România, a ucis 13 copii într-o săptămână și alte 2.000 de cazuri de îmbolnăviri sunt confirmate
17 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray