2020-04-08 12:32

Vasile Dîncu anunță: PSD Va pierde Alegerile. Ce provocare le lansează lui Mihai Tudose și Olguței Vasilescu

 |  17:33
Vasile Dîncu anunță: PSD Va pierde Alegerile. Ce provocare le lansează lui Mihai Tudose și Olguței Vasilescu

Fost ministru social-democrat, Vasile Dîncu, susține că PSD va pierde alegerile din acest an și lansează o provocare pentru doi dintre contestatarii săi, Mihai Tudose și Olgușa Vasilescu.

„Vom intra în Opoziție. Cu siguranță, PSD nu va mai câștiga alegerile următoare, dar contează cum intri în Opoziție. Trebuie să intri în opoziție cu un mecanism parlamentar foarte bine pus la punct și cu echipă care să poată comunica bine, o echipă care să fie comunicabilă și să poată lucra împreună. (…) În PSD nu s-a făcut o dezbatere. Nu au venit cu nicio idee ideologică. Eu aș fi deschis să discut cu Tudose, cu Olguța sau cu ceilalți mari ideologi ai partidului care se ocupă de comunicare. Să discut public. Să aud variantele lor. Ce mai este Stânga în viitor, în afară de pensii și salarii, că asta e un populism. La noi este o necesitate să se crească pensiile și salariile, că suntem prea jos cu ele, eu am înțeles asta. Dar trebuie să venim cu ceva în plus. Sunt o grămadă intelectuali în partid, mulți oameni care ar putea schimba, dar nu sunt toți la conducere,” a declarant Vasile Dîncu la Realitatea PLUS.

De asemenea, fostul ministru PSD susține că înțelege bine situația în care se află Marcel Ciolacu, care trebuie să practice un mers pe sârmă între taberele existente în partid.

„Eu îl înțeleg foarte bine pe Marcel Ciolacu, am lucrat cu el în ultimele două luni. A luat sfaturi și de la mine. Problema este că un președinte interimar de partid, care vrea să fie reales, se lovește de două tendințe minimum în partid. În PSD este o tendință conservatoare, a celor care au fost la putere și care vor să-și mențină acest sistem, și cei care vor să schimbe ceva. Trebuie să aibă o mare forță, un mare curaj și chiar să fie ușor sinucigaș ca să dea dreptate unei singure părți, așa încât, un președinte într-o asemenea situație, interimar, caută să obțină un optim,” a conchis Dîncu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine