2019-12-07 13:11

Vaslui: Tânără condamnată definitiv la închisoare, după ce şi-a ucis copilul nou-născut şi l-a ascuns într-o pungă în casă

 |  08:00
Vaslui: Tânără condamnată definitiv la închisoare, după ce şi-a ucis copilul nou-născut şi l-a ascuns într-o pungă în casă

O tânără, în vârstă de 20 de ani, din localitatea vasluiană Buneşti-Avereşti, a fost condamnată definitiv, joi, de Curtea de Apel Iaşi, la doi ani de închisoare cu executare. Decizia instanţei vine după ce aceasta, pe vremea când era elevă în clasa a XI-a, şi-a ucis copilul nou-născut, pe care l-a ascuns apoi într-o pungă în casă.

Curtea de Apel Iaşi a condamnat-o definitiv la doi ani de închisoare cu executare pe Roxana Mădălina Diaconu pentru "uciderea nou-născutului, săvârşită de către mamă”. Tânăra a recunoscut că şi-a omorât pruncul la naştere, pe vremea când era elevă în clasa a XI-a la un liceu din Huşi.

Magistraţii au decis "agravarea pedepsei” dată iniţial de instanţa de fond, respectiv Tribunalul Vaslui, care o condamnase pe tânără la doi ani de închisoare cu suspendare şi executarea de muncă în folosul comunităţii timp de 60 de zile.

Curtea de Apel Iaşi a admis recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui la sentinţa pronunţată de judecătorii vasluieni, la sfârşitul lunii octombrie 2014.

Cercetările în acest caz au început în februarie 2013, pe vremea când Roxana Mădălina Diaconu era elevă în clasa a XI-a la Colegiul "Dimitrie Cantemir" Huşi, după ce a ajuns în stare gravă la spital din cauza hemoragiei provocate o naştere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray