2020-07-05 05:07

Veste bună pentru bicicliștii din Capitală

 |  14:16
Veste bună pentru bicicliștii din Capitală

Noi suporturi pentru biciclete au fost montate la staţia de metrou Mihai Bravu, accesul dinspre staţia Timpuri Noi.

"Metrorex anunţă că la staţia de metrou Mihai Bravu, accesul dinspre staţia de metrou Timpuri Noi a fost montat un rastel nou pentru parcarea bicicletelor. Pe lângă acesta, în reţeaua de metrou mai sunt amplasate astfel de suporturi pentru biciclete şi la staţiile de metrou: Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piaţa Victoriei 1, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii 1, Jiului, Parc Bazilescu, Laminorului, Străuleşti, Constantin Brâncoveanu, Tineretului, Piaţa Unirii 2, Aviatorilor, Preciziei - acces A şi Gorjului - acces A", se menţionează într-un comunicat al Metrorex.

Potrivit companiei de transport, extinderea montării de rastele în reţeaua de metrou vine în ajutorul călătorilor care folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare pentru depozitarea acestora în siguranţă la intrarea în staţiile de metrou.

Cei care doresc să intre cu bicicletă la metrou, o pot face în zilele lucrătoare între orele 20:00 - 23:00 şi permanent în zilele de sâmbătă, duminica şi sărbători legale, notează sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz