2019-12-13 04:17

Veste bună pentru bucureșteni! CFR SA începe lucrările de reparații și consolidare la Podul CONSTANȚA

 |  15:42
 Veste bună pentru bucureșteni! CFR SA începe lucrările de reparații și consolidare la Podul CONSTANȚA

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că luni, 15 iulie 2019, încep lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, la km 4+327 (Pod Constanta), lucrările urmând a se desfăşura doar pe timpul nopţii, în intervalul orar 22.00 - 05.00.

Lucrările vor demara la culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureştii Noi şi vor fi executate, în etape successive, fără închiderea totală a circulaţiei autovehiculelor pe Calea Griviţei, în permanenţă fiind deschisă o bandă cu lăţimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfăşoară lucrările, informează un comunicat de presă al companiei. Chiar şi în etapa în care lucrarea va implica restricţii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulaţia autovehiculelor se va desfăşura în continuare tot pe câte o bandă de circulaţie, cu lăţimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens, precizează CFR SA.

Dat fiind faptul că podul feroviar de la km 4+327 reprezintă un obiectiv de utilitate publică, cu o importanţă deosebită atât pentru traficul feroviar, cât şi pentru cel rutier, CFR SA a analizat şi a stabilit împreună cu constructorul şi autorităţile locale abilitate un program de lucrări astfel încât, în perioada execuţiei, să nu intervină modificări majore de trafic în circulaţia rutieră.

CFR SA le recomandă șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
Acum 12 ore

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray