2019-10-14 14:11

Veste ŞOC pentru cei care stau în CHIRIE în apartamente ANL

 |  11:00
Veste ŞOC pentru cei care stau în CHIRIE în apartamente ANL

Chiria apartamentelor ANL se măreşte de trei sau chiar patru ori. Şi asta pentru că metoda de calcul a chiriei se schimbă. Ea ia în considerare veniturile, vârsta locatarului şi suprafaţa locuinţei.

De exemplu, cine locuiește într-un apartament cu două camere la Cluj-Napoca, va plăti chiar şi 218 lei pe lună, în loc de 50 ca până acum, scrie Libertatea, citată de rtv.net.

În Cluj-Napoca au fost construite trei blocuri ANL, iar în cele 174 de garsoniere şi apartamente locuiesc peste 300 de persoane. De la 1 ianuarie 2017, chiriile plătite de locatari s-au dublat sau chiar s-au triplat.

Scumpirea e cauzată de schimbarea modului de calcul. Dacă până acum, se lua în considerare doar numărul de camere, acum contează şi suprafaţa. Cea mai mare chirie achitată la Cluj-Napoca, pentru un apartament ANL cu două camere, e aproximativ 500 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

MAFIA BOLSEVICO - PESEDISTA.
15 Ian 2017

Asa va trebuie daca ati a vut incredere in mafia ps d. Voi ati votat pentru t riplarea chiriei. V- a tr as-o puscariasul dragnea. Acum plangeti -va la gad ea si ciutacu unde va spa la creerele.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray