2020-08-04 21:16

Vești bune pentru ȘOFERI! Circulația rutieră pe bulevardele Eroii SANITARI și Drumul TABEREI, reluată SÂMBĂTĂ

 |  15:26
Vești bune pentru ȘOFERI! Circulația rutieră pe bulevardele Eroii SANITARI și Drumul TABEREI, reluată SÂMBĂTĂ

Circulaţia rutieră pe bulevardul Eroii Sanitari, pe segmentul dintre strada Sf. Elefterie şi bulevardul Eroilor, şi bulevardul Drumul Taberei, pe segmentul cuprins între intersecţiile cu Valea Ialomiţei şi cu Valea Argeşului, va fi reluată sâmbătă, 22 iulie, după ora 10.00, a anunţat Metrorex într-un comunicat de presă.

Circulaţia a fost închisă în aceste tronsoane pentru a fi finalizate lucrările la tronsonul de metrou Eroilor - Drumul Taberei.

În urmă cu o săptămână, directorul general al Metrorex, Dumitru Sodolescu, afirma că metroul din Drumul Taberei va circula în luna decembrie, altfel îşi va da demisia.

„Deşi termenul contractual este în ianuarie 2020, ne menţinem promisiunea de a da în exploatare, am făcut grafic pentru finalizarea sistemului de automatizare în 23 noiembrie, să avem posibilitatea să circulăm în decembrie. Eu mă ţin de ce am promis, pentru că ştiu cum s-o fac. Eu vin din mediul privat, am lucrat 25 de ani în funcţii de top management la o companie multinaţională, unde am făcut investiţii", a spus Sodolescu.

Oficialul Metrorex a adăugat că lucrările la metrou sunt finalizate în proporţie de 99,3% în cea ce priveşte infrastructura şi peste 80% la partea de finisaje.

Magistrala 5 de metrou, Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei, va avea aproape 7 kilometri lungime şi este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz