2020-08-11 16:56

Viaţa grea a primarului Mihai Toader. Cine-i şef la Sectorul 2?

 |  18:10
Viaţa grea a primarului Mihai Toader. Cine-i şef la Sectorul 2?

Noile consilii locale constituite la primăriile de sector după alegerile din iunie 2016 par că ştiu ce vor. La sectorul 2, unde PSD are numai 5 consilieri, iar ALDE, doar 2, opoziţia ştie ce vrea. După ce aleşii locali nu au votat rectificarea bugetară, primarul Mihai Toader a convocat şedinţa din două în două zile. În cele din urmă, joi, 25 august, şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum. Opoziţia îi arată de fapt lui Toader cine-i şeful la sectorul 2.

Viceprimarul PNL, Dan Cristian Popescu, a postat joia trecută pe pagina de socializare că “PNL nu va participa la şedinţa de astăzi a Consiliului Local Sector2”. La această decizie s-au aliat şi consilierii USB, astfel încât, şedinţa nu a putut fi ţinută din lipsă de cvorum. De ce au luat această decizie, explică viceprimarul PNL:”Contrar celor afirmate de reprezentanții PSD, rectificarea bugetară nu nicio are legătură cu începerea în bune condițiuni a anului școlar! În realitate, se propune împărțirea unor bugete pe fiecare școală în parte în scopul evitării licitațiilor. În anii trecuți, s-a făcut același lucru și, surpriză, toate școlile făceau «întâmplător» contracte cu aceeași firmă! De exemplu, în anul 2014, toate școlile au făcut contract de salubrizare cu Royal Services SRL, societate controlată de Corin Romănescu, directorul adjunct al DGAPI de atunci, actualul consilier al primarului Toader!”, explică Dan Cristian Popescu. El mai face o dezvăluire. “Propun un moment de jenă pentru primarul Toader! Acesta și-a pus cumnata, Justina Radu, director executiv Consiliului Național al Dizabilității din România, să implice instituția pe care o conduce, în propagarea unor minciuni grosolane! Minciuna este mică și urâtă!”, scrie Dan Cristian Popescu. Mai mult, viceprimarul anunţă că va face plângere penală în cazul în care, prin rectificarea bugetului local, se vor evita licitaţiile, “lucru semnalat deja de Curtea de Conturi, în scris,încă de anul trecut”. Dan Cristian Popescu susţine că primeşte şi telefoane de ameninţare. “Tocmai am fost sunat de pe nr 0731 …. de un domn care a început să ma amenințe cu bătaia și să-mi vorbească într-un mod pe care nu pot să-l reproduc. Sunt convins că acest telefon nu are nicio legătură cu faptul că săptămâna aceasta am făcut mai multe adrese despre lucruri ilegale care se întâmplă în sectorul 2. Avem cluburi de noapte care funcționează ilegal, există un monopol al publicității stradale și un complex construit în Parcul Tei, patronate de consilierul primarului, precum și o mulțime de chioșcuri construite pe domeniul public, fără niciun contract. Amenințările primite nu fac decât să îmi confirme că am fost eficient în prima săptămână din mandatul de viceprimar”, scrie Dan Cristian Popescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-29Parerea ta...

UN CETATEAN
30 Aug 2016

Primaria sectorului 2 trebuie scuturata foarte bine. Corpul de Control al Guvernului ar trebui sa verifice toate contractele derulate pe ultimii 8 ani si multe lucruri negative ar iesi la iveala. Mihai Toader urmeaza aceiasi politica ca si a fostului primar Ontanu, de la care a mostenit multe asocieri dubioase si incredintari directe de contracte pe bani publici, de care nu este strain. Punctele de vedere ale locuitorilor nu fac nici cat o ceapa degerata in ochii acestui primar.
ROMANESCU CORIN
31 Aug 2016

DREPT LA REPLICA ! Tinand cont ca se mentioneaza numele meu in acest arrticol, doresc sa raspund acestor afirmatii neadevarate ale domnului Dan Cristian Popescu: 1. In anul 2014 nu mai eram Director Adjunct al D.G.A.P.I.; - sa-ti fie rusine Dan Cristian Popescu ; 2. Nu am avut niciodata societate de salubrizare si nu am controlat nici o societate de salubrizare; - sa-ti fie rusine Dan Cristian Popescu ; P.S. Avand in vedere ca te erijezi in campionul luptei anticoruptie domnule Dan Cristian Popescu, te somez sa faci public adevaratul motiv pentru care ai plecat de la Serviciul de Publicitate din cadrul Primariei Sectorului 2 in anul 2003??? Prietenii stiu de ce !!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz