2020-07-07 16:04

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a stabilit măsurile de prevenție și combatere a COVID 19 în Sectorul 2

 |  17:15
Viceprimarul Dan Cristian Popescu a stabilit măsurile de prevenție și combatere a COVID 19 în Sectorul 2

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, în calitatea sa de vicepreședinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 2 al Municipiului București, a stabilit joi măsurile privind prevenirea și combaterea unei posibile epidemii de COVID 19.

Viceprimarul a decis montarea dispenserelor cu gel dezinfectant în locurile cu trafic intens (mall-uri, piețe etc.) și afișarea măsurilor de prevenție în toate locurile cu vizibilitate și trafic. De asemenea, la nivelul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar s-a constituit o comisie pentru prevenirea coronavirusului, care a dispus distribuirea de afișe în unitățile de învățământ din Sectorul 2 și care monitorizează toate unitățile de învățământ pentru verificarea stocurilor cu soluții pentru dezinfectare și sprijinirea lor în achiziționarea acestora.

„Situația nu trebuie să ne îngrijoreze, dar nici nu putem sta impasibili atât timp cât aici, în Sectorul 2, avem peste 50.000 de copii înscriși în unitățile de învățământ. Prevenția este cea mai importantă, nu doar acum, ci în fiecare zi trebuie să fim conștienți de importanța prevenției în viețile noastre.

Am luat toate măsurile recomandate de Ministerul Sănătății, OMS și DSU, sunt convins că nu vor fi probleme majore în Sectorul 2”, ne-a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-27Parerea ta...

DANUț
27 Feb 2020

Ce tot îl promovați pe labagiul asta drogat și spagar ??? Nu o sa fie primar niciodată pt ca este prost !!! Căutați sa susțineți altul cu șanse
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz