2020-03-28 11:44

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: „Dăm 6.000 de lei fiecărei asociații de proprietari”

 |  13:29
Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: „Dăm 6.000 de lei fiecărei asociații de proprietari”

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local a Sectorului 2, care a avut loc joi, s-a aflat un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu, prin care Primăria Sectorului 2 acordă sprijin asociațiilor de proprietari pentru achiziționarea și instalarea de platforme supraterane închise, în vederea colectării selective a deșeurilor.

Concret, administrația locală oferă un ajutor de 50% din prețul platformei, în cuantum de cel mult 6.000 de lei. Acest ajutor vine în completarea proiectului „Taxă 0 la gunoi”.

La ieșirea din sala de consiliu, viceprimarul Dan Cristian Popescu ne-a explicat principiul proiectului: „Știți bine că am insistat mult pentru acest demers de a colecta selectiv în Sectorul 2. De altfel, toți cei care vor să beneficieze de programul „Taxă Zero la gunoi” trebuie să facă acest lucru. Astfel, pentru a facilita colectarea selectivă, oferim un ajutor de maximum 6.000 de lei, pentru fiecare asociație de proprietari, în vederea achiziționării și instalării unei platforme supraterane închise. Locatarii hotărăsc cât de mare să fie, unde să fie amplasată, iar noi îi sprijinim în tot acest demers”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine