2020-01-26 02:15

Victor Ponta: Indemnizaţiile veteranilor de război vor fi majorate cu 75%

 |  14:03
Victor Ponta: Indemnizaţiile veteranilor de război vor fi majorate cu 75%

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că indemnizaţiile veteranilor de război vor fi majorate cu 75%, printr-o OUG aprobată de Guvern miercuri, de Ziua Veteranilor de Război.

Victor Ponta a afirmat că indemnizaţiile sunt în continuare foarte mici, iar termenul de "veteran" se aplică şi celor care au fost implicaţi în teatre de operaţiuni recente.

"Termenul de veteran nu mai e similar doar cu cineva foarte în vârstă, de acum mulţi ani, şi avem militari care au fost în teatre de operaţiuni şi pe care îi numim de asemenea veterani. Oricum, sunt indemnizaţii foarte mici, creşterea e substanţială, dar e departe de a acoperi ceea ce se recunoaşte în mod normal", a precizat premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-29Parerea ta...

NELU
29 Apr 2015

Mircea Dogaru ,care este un vechi luptator, ar trebui sa le tzina un discurs veteranilor sa le explice de ce el are o pensie mai mare !
ANONIM
30 Apr 2015

Adevarul este ca indemnizatiile de Veteran erau o farsa. Cei care au indemnizatii de Baragan, cei care au din armata comunista, au pensii de zeci de ori mai mari ca cele de Veteran. Bunicul a fost in razboi, si a zis ca numai o treime din leatul lui au ramas in viata, restul s-au dus. Si acuma sa-ramana bunica cu 125 de lei pe Luna ca vaduva de Veteran, este chiar o batjocura. Nu e vina lu bunicu ca a luptat pentru Basarabia si nu pentru armata eliberatoare cu stea rosie pe boneta. Un cioflingar de tablagiu, care turna la secu are pensie cat 100 de veterani, ramasi in viata.
SANDMAN
30 Apr 2015

Plagiata in Ponta style! Fura carlanu' de n-are aer. Asa l-a invatat pe el prea fericitu' tata socru'. Ala inca e liber!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine