2020-02-29 00:17

Victor Ponta, invitat de touroperatorii români în vacanță la Mamaia pentru a vedea tarifele

 |  12:41
Victor Ponta, invitat de touroperatorii români în vacanță la Mamaia pentru a vedea tarifele

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) îl invită pe premierul Victor Ponta să petreacă o săptămână la Mamaia, alături de familia sa, pentru a vedea tarifele practicate pe litoralul românesc.

„Îi lansăm invitația să petreacă o săptămână la Mamaia, gratuit, la ce hotel dorește, împreună cu familia, ca să vadă litoralul românesc și prețurile practicate aici. Dacă sunt mai mari decât la Miami, cu această ocazie să scadă și taxele. De acum vrem TVA zero la sută, dacă tot e scump la Mamaia. Trebuie să luăm, evident, măsuri să reducem taxele”, a precizat ANAT, într-un comunicat de presă.

Sursa citată susţine că „este, însă, nevoie de adoptarea mai multor măsuri pentru ca turismul românesc să devină mai competitiv, dar și să ajungă la 6% din PIB, nivelul de potențial estimat de World Tourism & Travel Council în cazul țării noastre, față de 2%, în prezent”.

Premierul Victor Ponta a susţinut că unde a mers în concediu este „un pic mai ieftin decât la Mamaia” şi este dreptul lui să meargă în vacanţe cu familia.

"Pentru mine, strict, şi pentru familia mea, poate ar fi un lucru bun şi în vacanţa asta să nu fiu prim-ministru, nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea prin diverse ţări", a afirmat Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni la România TV.

Chestionat cine l-ar fi supravegheat, premierul a spus că este dreptul lor să facă asta, aşa cum e şi dreptul lui să meargă în vacanţă cu familia.

„Nu ştiu, o agenţie privată de acolo din America (...), un site din România a plătit nişte oameni acolo care au stat după noi. (..) E dreptul lor să facă acest lucru, aşa cum e dreptul meu de a merge în vacanţă cu familia", a răspuns prim-ministrul.

Victor Ponta a ţinut să precizeze că unde a mers el în vacanţă este „un pic mai ieftin decât în Mamaia”.

"Unde am mers eu în vacanţă e un pic mai ieftin decât la Mamaia. (...) Evident că, după 2013, când am fost în vacanţă cu copiii şi domnul Băsescu şi doamna Udrea s-au găsit să mă critice zi de zi cât eram în vacanţă, evident că am discutat cu Daciana ... ce facem?... am zis: hai să mergem cu familia, hai să ne trăim viaţa ca nişte oameni care ... asta e, cu firme pe după noi care să ne facă poze ... am luat decizia, mi-am asumat răspunderea", a susţinut premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine