2019-10-23 15:49

VICTORIE! Vineri se deschid încă 8 kilometri de AUTOSTRADĂ!

 |  17:30
VICTORIE! Vineri se deschid încă 8 kilometri de AUTOSTRADĂ!

Secțiunea de autostradă Gilău – Nădăşelu va fi deschisă vineri. Lucian Șova nu va participa la eveniment din orgoliu. Aceasta deoarece nu este vorba de cel puțin 100 de kilometri.

Anunțul a fost făcut marţi de către ministrul Transporturilor, Lucian Șova, care a adăugat că totuși nu va fi prezent la acest eveniment dar și la altele asemănătoare. ”înainte de a da prima sută de kilometri de autostradă” în exploatare.

"Podul Gilău peste 72 de ore va fi recepţionat", le-a spus Şova deputaţilor din Comisia de Transporturi a Camerei Deputaților.În acest context, preşedintele Comisiei pentru transporturi , Lucian Bode, i-a spus ministrului că îl aşteaptă vineri la ora 12:00 pe autostradă. "Dacă timpul vă permite, eu vă aştept vineri, înţeleg la ora 12:00, pe Gilău-Nădăşelu. Dacă vreţi, vă aştept chiar la intersecţie la Nădăşelu, în sensul giratoriu, peste trei zile", a spus Bode. "Peste fix 72 de ore. Deci, măsurăm şi în ore timpul până la care mai deschidem câţiva kilometri de autostradă. Nu! Mă folosesc şi de acest prilej să vă spun că înainte de a da prima sută de kilometri de autostradă în exploatare nu voi participa la nicio deschidere de nouă cale rutieră. De la km 101 îmi voi asuma şi eu plăcerea de a fi acolo", i-a răspuns ministrul Transporturilor.

Porțiunea Gilău Nădășelu este definitivată de un an de zile însă pe aceasta nu se poate circula din cauza faptului că lipsește podul de pe peste Someșul Mic -Gilău care va fi deschis zilele următoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray