2019-12-06 04:41

VIDEO. Fântână arteziană cu jocuri de lumini de 100.000 de euro, inaugurată în cartierului primarului din Timişoara

 |  14:44
VIDEO. Fântână arteziană cu jocuri de lumini de 100.000 de euro, inaugurată în cartierului primarului din Timişoara

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a inaugurat o fântână arteziană cu jocuri de apă şi lumini, care a costat aproape 100.000 de euro. Fântâna este situată chiar în cartierul în care locuieşte edilul şi poate fi comandată de către acesta de la un calculator sau un telefon, VIDEO mai jos.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a inaugurat, miercuri seară, fântâna arteziană în formă de soare, cu jocuri de lumini. Aceasta poate fi controlată de pe un iPad, un calculator sau de pe un dispozitiv mobil, chiar de către primar, din birou, VIDEO mai jos.

Fântâna se află pe strada Aştrilor în Cartierul Soarelui, unde locuieşte primarul Nicolae Robu, VIDEO mai jos.

Fântâna are nouă bazine şi reprezintă un ”ansamblu dinamic de jeturi cu înălţime variabilă”, VIDEO mai jos.

“Combinaţia celor 17 programe de mişcare va asigura totalul coregrafiilor. Pentru fântână s-a proiectat un set de culori calde: galben, portocaliu, roşu, alb, astfel încât fântâna se va transforma într-un soare proiectat pe pavaj, înfrumuseţând întreaga piaţă. Va putea fi controlată de pe un iPad, dispozitiv mobil sau de pe orice calculator”, au precizat reprezentanţii Primăriei Timişoara, VIDEO mai jos.

Primarul Nicolae Robu a declarat, la inaugurare, că fântâna are 56 de duze cu tot atâtea electrovalve, VIDEO mai jos.

"Au fost şi lucrători spanioli get-beget, care au lucrat exemplar. Ar avea de învăţat şi unii muncitori de-ai noştri în ceea ce priveşte seriozitatea. I-am găsit pe spanioli la muncă şi sâmbătă seara, şi pe ploaie”, a afirmat primarul Timişoarei, Nicolae Robu, VIDEO mai jos.

Primarul Nicolae Robu a mai spus că fântâna nu va funcţiona în permanenţă, urmând ca iarna să fie oprită, VIDEO mai jos.

“Acum, când lumea se duce mai devreme la culcare, ea va fi oprită. N-am stabilit încă, o să mă consult şi cu cetăţenii. În timpul verii, ea va funcţiona toată ziua, va funcţiona şi seara, până la miezul nopţii, poate până la ora 1.00 chiar, în funcţie şi de părerea cetăţenilor din zonă. Zgomotul produs de apă este plăcut, este liniştitor, dar n-are rost să o lăsăm să funcţioneze iarna, când nu stă nimeni în jur şi ar fi şi în pericol de înghet”, a afirmat primarul Timişoarei, Nicolae Robu, VIDEO mai jos.

Primarul a precizat că preţul aprobat pentru această lucrare a fost de 100.000 de euro, însă în urma licitaţiei a fost stabilit preţul de 92.000 de euro, iar banii provin de la Consiliul Local Timişoara, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray