2020-06-03 12:22

Vijelia a făcut PRĂPĂD în București, vineri noapte: copaci și stâlpi căzuți, mașini distruse. Peste 130 de intervenții ale pompierilor

 |  10:23
Vijelia a făcut PRĂPĂD în București, vineri noapte: copaci și stâlpi căzuți, mașini distruse. Peste 130 de intervenții ale pompierilor

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au avut, până sâmbătă dimineaţă, 130 de intervenţii după ce, din cauza vântului puternic, 34 copaci şi 7 stâlpi au căzut, iar mai multe table au fost desprinse de pe acoperişuri. Ca urmare, au fost avariate 27 de autoturisme.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au fost gestionate 130 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti şi Ilfov, citeaza News.ro.

Astfel, au fost avariate 27 de autoturisme. Din cauza vântului, au căzut 34 de copaci şi 7 stâlpi, au fost 59 de intervenţii pentru degajarea elementelor de construcţii desprinse, 17 cabluri rupte şi 13 panouri publicitare desprinse.

Pe bulevardul Ion Mihalache, un pom a căzut pe carosabil şi pe şinele de tramvai, o situaţie similară fiind pe bulevardul Mărăşti. Pe Aleea  Obcina Mică, un pom a căzut pe patru autoturisme, iar pe bulevardul 1 Decembrie 1918 s-a intervenit pentru îndepărtarea unor table desprinse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-23Parerea ta...

ANONIM
23 Feb 2019

In trecut asa ceva era considerat avertisment de la Al de Sus. Azi, e degeaba, cu asti. Lor numai de le umbli la ban si puradei inteleg ca e groasa. Degeaba chinuiti inocentii si pomii. Ori faceti acolo unde e baiul ce trebuie, ori la popa spurcat ce e complice cu rau faptuitorii. Toti au puradei si averi.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Feb 2019

aha....deci trebuie sa cada un meteorit in flacari direct la ZURICH..sa faca curatenie in mizeria cu bancheri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine