2019-10-20 20:06

Vijelia a făcut PRĂPĂD în București, vineri noapte: copaci și stâlpi căzuți, mașini distruse. Peste 130 de intervenții ale pompierilor

 |  10:23
Vijelia a făcut PRĂPĂD în București, vineri noapte: copaci și stâlpi căzuți, mașini distruse. Peste 130 de intervenții ale pompierilor

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au avut, până sâmbătă dimineaţă, 130 de intervenţii după ce, din cauza vântului puternic, 34 copaci şi 7 stâlpi au căzut, iar mai multe table au fost desprinse de pe acoperişuri. Ca urmare, au fost avariate 27 de autoturisme.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că au fost gestionate 130 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti şi Ilfov, citeaza News.ro.

Astfel, au fost avariate 27 de autoturisme. Din cauza vântului, au căzut 34 de copaci şi 7 stâlpi, au fost 59 de intervenţii pentru degajarea elementelor de construcţii desprinse, 17 cabluri rupte şi 13 panouri publicitare desprinse.

Pe bulevardul Ion Mihalache, un pom a căzut pe carosabil şi pe şinele de tramvai, o situaţie similară fiind pe bulevardul Mărăşti. Pe Aleea  Obcina Mică, un pom a căzut pe patru autoturisme, iar pe bulevardul 1 Decembrie 1918 s-a intervenit pentru îndepărtarea unor table desprinse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-23Parerea ta...

ANONIM
23 Feb 2019

In trecut asa ceva era considerat avertisment de la Al de Sus. Azi, e degeaba, cu asti. Lor numai de le umbli la ban si puradei inteleg ca e groasa. Degeaba chinuiti inocentii si pomii. Ori faceti acolo unde e baiul ce trebuie, ori la popa spurcat ce e complice cu rau faptuitorii. Toti au puradei si averi.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Feb 2019

aha....deci trebuie sa cada un meteorit in flacari direct la ZURICH..sa faca curatenie in mizeria cu bancheri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray