2020-07-07 15:37

Violoncelistul Adrian Naidin, la spital după ce a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii

 |  14:39
Violoncelistul Adrian Naidin, la spital după ce a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii

Violoncelistul Adrian Naidin se află internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul locuinţei sale în timpul unor percheziţii făcute de ofiţerii antidrog. Acesta a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că oamenii legii au greşit adresa.

Surse din Poliţie, citate de Mediafax, au afirmat că locaţia era cea corectă, găsindu-se droguri.

"Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor poliţişti. În această dimineaţă, o patrulă de intervenţie mascată a Poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că uşa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaţilor, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă ce medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele.", a scris Adrian Naidin.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au afirmat că ofiţerii antidrog nu au greşit adresa, în casa unde locuieşte violoncelistul Adrian Naidin găsindu-se mai multe cantităţi de droguri.

Violoncelistul a anunţat că spectacolul din 10 octombrie a fost amânat.

" Ştiu că spectacolul din data de 10 este aproape vândut, urma să aflaţi de planuri viitoare, concertele pe care le pregăteam, de CD-urile pe care intenţionez că le lansez şi multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunoştinţa dumneavoastră. Nu aş vrea să mă transform într-un caz senzaţional. Voi reveni curând cu ştiri despre starea mea de sănătate", a precizat Adrian Naidin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz