2020-01-26 02:31

Viscol la munte în seara asta și ger în toată țara, din 29 decembrie!

 |  11:12
Viscol la munte în seara asta și ger în toată țara, din 29 decembrie!

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că în toate zonele montane va ninge viscolit, începând cu seara aceasta, ora 20, și continuând până joi, ora 10, când se va instala gerul. Astfel, condițiile de polei vor fi întrunite, iar circulația pe drumurile care străbat munții se va face cu dificultate. Aviz celor care petrec la cumpăna dintre ani în stațiunile montane!

„Începând cu data de 29 decembrie vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor în nordul şi centrul teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va continua să prezinte intensificări îndeosebi în sud-est”, avertizează meteorologii.

În zonele montane din 25 de judeţe, începând de marţi seară şi până joi dimineaţă, se va depune un strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent, iar vântul va avea viteze de până la 80-90 de kilometri pe oră, viscolind zăpada. În estul şi sud-estul ţării vor fi precipitaţii mixte.

Judeţele aflate sub cod galben sunt Caraş-Severin, Hunedoara, Sibiu, Braşov, Covasna, Hargita, Neamţ, Suceava, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Timiş, Arad, Bihor, Sălaj, Cluj, Alba, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Mureş.

În restul ţării, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice, vor fi intensificări ale vântului şi precipitaţii în general slabe cantitativ, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine