2020-07-02 11:50

Vreme deosebit de RECE în următoarele trei zile. Ninsori şi lapoviţă la munte

 |  10:36
Vreme deosebit de RECE în următoarele trei zile. Ninsori şi lapoviţă la munte

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare vizând vreme deosebit de rece în următoarele trei zile. Se vor înregistra ninsori la munte şi precipitaţii mixte în zonele subcarpatice.

Astfel, în intervalul 6 octombrie, ora 12:00 - 8 octombrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece şi se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova şi Transilvania, precipitaţiile vor fi mixte.

Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de marţi, 8 octombrie, precum şi în noaptea de marţi spre miercuri (8/9 octombrie).

La Bucureşti, vremea va fi, de asemenea, deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu maxime de 13...15 grade şi minime de 4...6 grade, potrivit prognozei speciale emise de Adminstraţia Naţională de Meteorologie. Cerul va fi temporar noros şi vor fi intervale cu ploaie slabă mai ales pe parcursul zilei de duminică, 6 octombrie. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu intensificări de 35...40 km/h. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-06Parerea ta...

ANONIM
06 Oct 2019

Ranjetul este atributul animalelor !... oare si acest individ este un animal ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz