2019-09-21 02:09

VREME REA: VISCOL la munte, precipitaţii mixte şi VÂNT puternic în restul ţării. Cum se circulă

 |  10:10
VREME REA: VISCOL la munte, precipitaţii mixte şi VÂNT puternic în restul ţării. Cum se circulă

O informare meteorologică de ninsori viscolite la munte, precipitaţii mixte în nord, nord-vest şi centru, dar şi intensificări ale vântului în restul ţării este în vigoare duminică, până la ora 20.00.

La munte vor predomina ninsorile, care local vor deveni mai consistente, iar vântul va continua să aibă intensificări, viscolind şi spulberând ninsoarea.

În nord, nord-vestul şi centrul ţării, precipitaţiile, în general slabe, vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare, iar local se va forma gheţuş sau polei.

De asemenea, intensificări ale vântului vor fi temporar şi în restul ţării, mai ales în sud şi în est, cu rafale în general de 50-55 de kilometri la oră.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile şi că se circulă în condiţii de ninsori slabe în zonele înalte din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Maramureş, Alba şi Suceava, şi de ploi în mai multe judeţe - Dolj, Olt, Caraş-Severin, Bihor, Maramureş, Sălaj, Braşov, Mureş, Neamţ sau Tulcea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray