2020-08-04 23:44

VREMEA de RUSALII. Caniculă și disconfort termic în Vestul și Sudul țării; vreme călduroasă, dar instabilă, în restul regiunilor

 |  10:11
VREMEA de RUSALII. Caniculă și disconfort termic în Vestul și Sudul țării; vreme călduroasă, dar instabilă, în restul regiunilor

Regiunile vestice şi sudice se vor afla duminică, până la ora la ora 23.00, sub o informare meteo de caniculă şi disconfort termic, iar în restul ţării vremea va fi călduroasă, dar instabilă, potrivit prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

„Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în regiunile vestice şi sudice. În orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi cu precădere în zonele de câmpie. Îndeosebi după-amiaza şi seara, vremea va fi instabilă la deal, la munte şi local în celelalte regiuni", precizează informarea meteorologilor.

De asemenea, până duminică aproape de miezul nopţii vor fi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. 

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15 - 25 l/mp şi izolat 35 - 40 l/mp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz