2019-07-24 11:43

VREMEA în weekend: temperaturi CANICULARE și ploi de scurtă durată

 |  09:36
VREMEA în weekend: temperaturi CANICULARE și ploi de scurtă durată

Vremea va fi foarte caldă în weekend în toată ţara, temperaturile maxime urmând să atingă chiar şi 35 de grade în sudul şi sud-estul ţării, fiind mai scăzute pe litoral şi în zona Deltei Dunării, informează News.ro.

De sâmbătă seară va apărea, însă, instabilitatea atmosferică şi vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice. În cursul zilei de duminică va fi din nou cald, cerul va fi parţial înnorat doar în anumite zone, în special la munte, iar spre seară vor apărea aversele.

Potrivit ANM, vineri, 1 iunie, vremea va fi caldă în toată ţara, cu maxime cuprinse între 27 şi 35 de grade Celsius, mai scăzute pe litoral şi în zona Deltei Dunării, unde temperaturile pe timpul zilei vor fi în jur de 25 de grade. Cerul va fi variabil, iar spre seară vor fi înnorări temporare şi doar pe spaţii mici, în special în zona montană, dar şi în nord-estul ţării vor fi ploi de scurtă durată. Minimele vor fi în jur de 15-19 grade.

Sâmbătă, maximele se vor menţine ridicate, mai mari decât normalul perioadei, precizează meteorologii. Maximele se vor situa în jurul valorii de 30-31 de grade Celsius, însă spre seară gradul de instabilitate atomsferică va creşte, astfel că în vestul, nord-vestul şi centrul ţării va ploua slab după orele amiezii. Minimele vor coborî puţin sub 20 de grade.

Duminică, temperaturile se vor menţine în continuare mari, însă mai scăzute faţă de ziua precedentă. Vor fi şi averse în aproape toată ţara, în unele zone, fiind însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În Capitală, vineri vremea va fi caldă, iar temperatura maximă va fi în jur de 33 de grade Celsius., în timp ce temperatura pe timpul nopţii va fi de 17-18 grade.

Sâmbătă, temperatura va fi în jur de 30 de grade, în timp ce duminică temperatura va fi cam tot în jurul acestei valori, însă seara şi pe timpul nopţii cerul va fi variabil şi vor fi ploi slabe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-01Parerea ta...

ANONIM
01 Iun 2018

Cei doi sunt ambii creatiile bolsevicului iliescu. Nu ma mira propunerea venita de la... bebe de plus. Iata cine este capul rautatilor din umbra....acelasi ce deturna SRI+ alte servicii de la misiunea lor esentiala, apararea interesului natiunii. Ii plati din munca tuturor si dp ce ii corupse pe toti se ingrijeste de pastrarea a tot ce adunasera in aceste decenii de jaff national. A, nu o vrem pe corina creata sau linsa acolo, duca-se dreaq in Siberia lui Ilici ca e dp strabuni tot (tigan) rus ce fugi de potera tarista pt loviturile puse la cale asa cum facu neamul lui si in Franta medievala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray