2020-07-03 20:36

Vremea intră într-un proces de răcire. Gerul pune stăpânire pe România

 |  08:48
Vremea intră într-un proces de răcire. Gerul pune stăpânire pe România

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare în care avertizează că, în intervalul 29 - 31 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, iar vântul va prezenta intensificări.

În perioada, 29 decembrie, ora 13.00 – 31 decembrie, ora 13.00, se va înregistra o răcire accentuată a vremii, intensificări ale vântului şi ninsori locale.

„Începând de marţi, 29 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuată în zilele de 30 şi 31 decembrie, când se vor înregistra maxime preponderent negative în toate regiunile şi minime sub –10 grade, îndeosebi în nordul şi centrul ţării. În intervalul menţionat, vântul va prezenta intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte, dar în special pe litoral, unde viteza la rafală va depăşi 60...70 km/h. Temporar vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ, ninsori în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali şi predominant ninsori, pe arii restrânse în sud-vestul, sudul şi estul ţării. Izolat se va semnala polei”, se arată în avertizarea ANM.

Meteorologii au mai precizat că până în jurul datei de 3 ianuarie 2016 vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în centrul, estul şi local în sudul teritoriului. De asemenea, în extremitatea de sud-est vântul va continua să prezinte unele intensificări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz