2020-07-15 13:18

VREMEA la mare şi la munte. Vreme schimbătoare, cu ploi, însoţite de tunete şi fulgere

 |  09:31
VREMEA la mare şi la munte. Vreme schimbătoare, cu ploi, însoţite de tunete şi fulgere

VREMEA la mare şi la munte. Meteorologii anunţă că vremea va fi duminică pe litoral schimbătoare, cu ploi şi temperaturi maxime de 25 de grade. Şi la munte norii îşi vor face apariţia, fiind prezente averse, însoţite de tunete şi fulgere.

VREMEA la mare şi la munte. Duminică vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a ţării. După-amiaza şi seara, la munte şi pe spaţii mici în sud şi în est, reapar aversele, însoţite de tunete, fulgere şi intensificări de vânt.

VREMEA la mare şi la munte. Temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei şi pornesc de la 20 de grade în nordul Moldovei, dar nu mai trec de 28 de grade în sudul Munteniei.

VREMEA la mare şi la munte. Şi în Bucureşti se aşteaptă o zi plăcută, unde temperaturile maxime vor ajunge până la valoarea de 27 de grade. Însă, spre seară norii se înmulţesc şi pot lăsa ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla cel mult moderat, iar presiunea atmosferică nu va avea modificări importante.

VREMEA la mare şi la munte. Pe litoral vremea va fi frumoasă până spre prânz. Ulterior norii îşi vor face apariţia şi vor fi reprize de ploaie, cu descărcări electrice şi scurte intensificări de vânt. Temperaturile mai scad puţin, în aer se vor atinge în jur de 24 de grade, iar în apă cu două grade mai puţin.

VREMEA la mare şi la munte. Şi la munte vremea va fi schimbătoare, cu averse locale, tunete şi fulgere, în special în partea a doua a zilei. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile vor urca până la 18 grade în Predeal şi la Stâna de Vale.

VREMEA la mare şi la munte. Ploile se vor înmulţi în zilele următoare, în special în regiunile sudice, estice şi centrale. Izolat se vor acumula cantităţi importante de apă şi vor fi condiţii de grindină. În aceste condiţii temperaturile vor fi modeste şi nu vor mai depăşi 27 de grade pe nicăieri.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz