2020-04-03 08:18

Vremea schimbă foaia în acest week-end. Ploi abundente și temperaturi în scădere

 |  15:17
Vremea schimbă foaia în acest week-end. Ploi abundente și temperaturi în scădere

Vremea se schimbă semnificativ în acest week-end. Ploile își vor face de vineri apariția, iar temperaturile abia dacă vor mai atinge la 20 de grade.

La început va ploua în vest și centru, apoi vineri noapte precipitațiile ajung în sud-vestul țării, unde izolat se vor aduna chiar și 15 litri de apă pe metrul pătrat.

Sâmbătă vor fi ploi serioase în regiunile sudice și sud-estice, și izolat, în restul teritoriului, pentru ca noaptea să se mute în vest, nord-vest și centru, potrivit tvr.ro. Duminică, ploile se extind în toate regiunile, iar noaptea se restrâng către partea de sud-vest. În noaptea de duminică spre luni, la altitudini mari nu este exclus să cadă lapovița și ninsoarea. Dacă sâmbătă, temperaturile vor fi încă în jurul normelor la această data, duminică se va resimți o răcire semnificativă a vremii în special în regiunile intracarpatice, cu 6 până la 8 grade Celsius. Vor fi temperaturi maxime de aproximativ 10-15 grade.

Și în Capitală vremea va fi ploioasă weekendul acesta, cu temperaturi mai scăzute, mai ales duminică.

Săptămâna viitoare începe cu vreme vreme mai bună. Luni și marți nu va mai ploua, iar temperaturile vor urca până 18 grade Celsius. Ploile reapar însă în noaptea de marți spre miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine