2020-07-03 16:17

Vremea se RĂCEŞTE în următoarele două zile, apoi TEMPERATURILE vor creşte semnificativ

 |  13:43
Vremea se RĂCEŞTE în următoarele două zile, apoi TEMPERATURILE vor creşte semnificativ

Meteorologii anunţă că marţi şi miercuri vremea se răceşte în cea mai mare parte a ţări, iar valorile termice vor ajunge doar la 3-4 grade la prânz. De joi însă, vremea se va încălzi, astfel că, la sfârşitul săptămânii, se vor înregistra temperaturi de 9-10 grade Celsius în partea de Sud a ţării.

“În această săptămână vor fi alternaţii termice. Dacă astăzi, luni, vremea se încălzeşte uşor iar temperaturile ajung până la 7-8 grade în Dobrogea, marţi şi miercuri este de aşteptat ca temperatura să scadă din nou în cea mai mare parte a ţării. Astfel, temperaturile nu vor mai trece la amiază de 3-4 grade, iar în depresiuni vor fi undeva la minus 5 grade”, a declarat pentru Mediafax, Mihăiţă Huştiu, meteorologul de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Meteorologul anunţă că, în a doua parte a săptămânii, respectiv joi, vineri şi sâmbătă, vremea se va încălzi treptat. Astfel, în zonele deluroase, în special în Sud, se vor înregistra temperaturi de 9-10 grade. Însă, începând de duminică temperatura va scădea uşor, anunţă reprezentantul ANM.

“Vom avea şi precipitaţii în special în Vest, Centru şi Nord, cu ninsori la munte. Va fi ploaie şi lapoviţă în Bantat şi Crişana. Ninsorile vor fi mai ales în Maramureş, Transilvania şi Moldova”, mai spune reprezentantul ANM. 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz