2020-07-02 19:39

Vremea se va răci accentuat începând de joi. Temperaturile scad cu zece grade

 |  15:33
Vremea se va răci accentuat începând de joi. Temperaturile scad cu zece grade

Vremea se va răci accentuat de joi, în partea de nord și de vest a țării, urmând ca temperaturile scăzute să se resimtă și în sud și est, de vineri, când vor fi cu 10 grade Celsius mai puțin, transmite Mediafax.

„Schimbările în ceea ce privește regimul termic vor începe pe parcurusul zilei de joi, pentru partea de vest, de centru și de nord a țării, unde vor fi ploi pe arii extinse, iar față de ziua de miercuri, acolo vom avea scăderi însemnate ale temperaturii, care se va situa între 15 și 25 de grade. În schimb, tot joi, în partea de sud și de est a țării, unde vremea rămâne frumoasă pe parcursul zilei, vom avea temperaturi maxime de 31 de grade”, a declarat meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Odată cu extinderea norilor spre sudul și estul României, de vineri se va răci și în aceste regiuni. „De vineri, în sud și în est vorbim deja de o vreme rece pentru această perioadă din an. Iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade, adică o scădere cu peste 10 grade față de ziua de joi”, spune meteorologul.

Sâmbătă temperaturile rămân aproximativ la aceleași valori ca în ziua de vineri, iar de duminică se va produce o ușoară încălzire. Săptămâna următoare, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, de 20 – 22 de grade Celsius.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz