2020-02-19 11:51

Week-endul vine cu restricţii de trafic. Ce străzi trebuie să ocoliţi

 |  17:27
Week-endul vine cu restricţii de trafic. Ce străzi trebuie să ocoliţi

Din cauza unor evenimente care se vor desfăşura în centrul Capitalei, duminică, Poliţia Rutieră anunţă restricţii de trafic.

Astfel, sambata, intre orele 14:30 - 15:00, Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti va organiza o procesiune religioasa, care se va desfasura pe traseul Str. Schitu Magureanu - Str. Stirbei Voda - Str. Luterana - Str. G-ral. Berthelot - Catedrala Sf. Iosif. Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie.

Aceeasi sursa precizeaza ca in Bucuresti va avea loc duminica si o adunare publica pe Bd. Nicolae Balcescu, motiv pentru care traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 6:00 - 10:00, pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Str. C.A. Rosetti si Str. Dem I. Dobrescu.

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor de autovehicule sa utilizeze ca rute ocolitoare: Bd. Carol - Cal. Mosilor - Sos. Stefan cel Mare si Bd. Regina Elisabeta - Bd. Mihail Kogalniceanu - Str. Berzei - Str. Buzesti.

Politia recomanda conducatorilor auto sa evite, pe cat posibil, deplasarea in zona in intervalul mentionat, sa circule cu prudenta, mai ales la trecerea pe langa grupul de participanti si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru dirijarea si fluidizarea acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine