2020-07-14 04:11

Zăpadă de patru metri pe TRANSALPINA

 |  16:25
Zăpadă de patru metri pe TRANSALPINA

Stratul de zapadă pe Transalpina este în continuare demn de filmele SF. Adunată din timpul iernii, zăpada are o înălţime de patru metri. Ultima ninsoare în zonă a fost de curând, mai precis pe 1 mai.

Drumul este închis circulaţiei rutiere, iar angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova intervin pentru deszăpezire. Stratul de zăpadă este cu mult mai înalt decât utilajele cu care muncitorii intervin pentru deszăpezire. Potrivit reprezentanţilor DRDP Craiova, stratul de zăpadă ajunge la patru metri pe tronsonul Rânca-Obârşia Lotrului, acolo unde utilajele acţionează pentru deszăpezire, astfel încât să fie deschisă circulația rutieră. 

"Lucrăm la deszăpezire, ca să redeschidem tronsonul de drum între Rânca şi Obârşia Lotrului, unde stratul de zăpadă este de patru metri. Am ajuns cu deszăpezirea la vârful Urdele, cel mai înalt punct al unui drum naţional din România. Se acţionează cu două utilaje şi cu autofreze. Este zăpadă acumulată pe toată perioada iernii şi în zonă a nins foarte mult. Ultima ninsoare a fost în 1 mai şi atunci s-a depus un strat de cel puţin 70 de centimetri”, a declarat Cristi Tudor, purtătorul de cuvânt al DRDP Craiova, citat de Mediafax.  Transalpina este închisă circulaţiei rutiere încă din luna octombrie 2018 și încă nu se ştie data la care va fi redeschis traficul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz