2020-04-07 13:52

Zbor cu avionul de epocă deasupra lacului Snagov

 |  19:26
Zbor cu avionul de epocă deasupra lacului Snagov

Nemulţumiţide evoluţia societăţii actuale pe toate planurile, mulţi cetăţeni caută să serefugieze mental în alte vremuri, demult apuse, convinşi că atunci lumea eramai bună, mai elegantă, dar, mai ales, lipsită de neajunsurile materiale şiinechităţile sociale din ziua de azi. Oferta nu s-a lăsat aşteptată, iar ceicare au intuit gustul publicului pentru „călătorii în timp” au pus pe roateadevărate afaceri de succes. Jucăriile străbunicilor sunt la mare căutare

Dela un an la altul, lucrurile au evoluat firesc, de la comerţul cu obiectetipărite şi materiale audio-video şi până la vânzarea de jucării alestrăbunicilor şi organizarea de festivaluri de epocă sau raliuri cu maşini dinvremea lui Pazvante. La acestea se adaugă târgurile, aproape săptămânale aleanticarilor, inepuizabile ca ofertă. Deschiderea a făcut-o o editură bucureşteanăcare a pus în vânzare imagini de epocă, reproduse după cartoline vechi, hărţivechi şi albume, apoi CD-uri multimedia. Răspunsul a venit apoi din partea unorfirme care produc şi comercializează replici ale unor obiecte din perioadainterbelică sau chiar mai vechi, pe care unii copii le adoră. CadouriMania, unmagazin bucureştean specializat în jucării şi obiecte decorative, realizate pela începutul secolului trecut, a pus în vânzare plăci metalice cu reclame „depe timpuri”, în relief, reproduceri ale unor afişe la filme celebre pe vremuri,obiecte de decor pentru baruri, locuinţe şi chiar băi, coşuleţe pentru doamne şidomni cu ştaif, magneţi de frigider, reprezentând etichete de săpunuri şicosmetice din anii '20, chiar şi produse alimentare, băuturi şi ţigări,prezentate într-o formă elegantă.

O „baie” de nori

Clienţiisau cei dragi lor pot beneficia de toate „ingredientele” necesare pentru a setrezi, dintr-odată, în anul 1900, măcar şi pentru câteva clipe. Gândindu-se,probabil, că moda articolelor demodate va trece şi ea, ca orice modă, cei de laCadouriMania vin în întâmpinarea clienţilor dornici de senzaţii tari cu oofertă de mare... înălţime: zboruri cu avioane de epocă, puse la dispoziţie deAgenţia Rent Helicopters. În weekend, pentru 99 de euro de persoană, ceidornici se pot îmbarca, alături de un pilot experimentat în avioaneasemănătoare cu cele care brăzdau cerul în cel de-al Doilea Război Mondial.Copiii sunt bineveniţi şi ei. Greutatea totală a pasagerilor nu trebuie să depăşească120 kg. Se zboară 20 de minute, iar cei de la bord poartă cască de piele şiochelari retro, pentru a trăi momentele din plin. Aparatele se înalţă şi seplimbă pe deasupra lacului Snagov, Mănăstirilor Snagov şi Ciolpani sauîmprejurimi. Pe căldurile astea e tocmai potrivită o „baie” de nori. Cine arecuraj şi bani, n-are decât să încerce!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine