2019-10-15 16:44

CLUJ: Trafic aerian dat despre cap din cauza ceții

 |  10:31
CLUJ: Trafic aerian dat despre cap din cauza ceții

Şapte curse interne şi internaţionale operate pe Aeroportul Internaţional Cluj au, marţi dimineaţa, întârzieri cauzate de ceaţa densă.

Patru curse au întârziere la sosire, marţi dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional Cluj, din cauza ceţii dense. Astfel, sunt afectate cursele Blue Air de la Iaşi şi Bucureşti, cursa Tarom dinspre Bucureşti, dar şi o cursă Wizz Air, dinspre Zaragoza, care era planificată să aterizeze la ora 13.05, dar va decola la o altă oră.

În cazul celor trei curse interne, întârzierile sunt cuprinse între 50 şi 90 de minute, neexistând o oră estimată pentru aterizarea acestora.

Ceaţa cauzeză probleme şi pentru cursele programate să decoleze, marţi dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Cluj.

La ora transmiterii acestei ştiri, trei curse dinspre Cluj-Napoca au întârzieri. Astfel, se estimează că zborul Blue Air cu destinaţia Timişoara, programat la ora 08.55, va decola la ora 11.00, cursa Tarom spre Bucureşti, programată la ora 09.35 a rămas şi ea la sol, în timp ce aeronava Blue Air care are destinaţia Liverpool şi trebuia să decoleze la ora 10.00, a fost reprogramată pentru ora 10.45, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray