2020-06-03 13:45

Zece copii de la Şcoala Socială de Fotbal vor participa la un campionat internaţional în Spania

 |  19:06
Zece copii  de la Şcoala Socială de Fotbal vor participa la un campionat internaţional în Spania

În cadrul proiectului „Fundaţia Real Madrid Şcoala Socială de Fotbal Bucureşti”, sprijinit de Primăria Sectorului 3, zece copii vor participa, în perioada 22-25 iunie, la un campionat de fotbal desfăşurat în Spania.

Proiectul vizează integrarea socială prin sport a copiilor cu risc de abandon şcolar. La invitaţia „Fundaţiei Real Madrid”, zece copii înscrişi la şcoala de fotbal din România şi competitori din alte ţări vor disputa la Madrid „Copa Alma”. Acest campionat reuneşte toate Şcolile Sociale ale Fundaţiei Real Madrid, înfiinţate în ţări precum Spania, Italia, Ungaria, Rusia, Portugalia şi România. Copiii vor fi însoţiţi în deplasarea în Spania de coordonatorul de proiect şi de antrenorul „Fundaţiei Real Madrid Şcoala Socială de Fotbal Bucureşti”.

Şcoala Socială de Fotbal Bucureşti a fost inaugurată în 2013, fiind o iniţiativă a Fundaţiei Realmadrid. Primăria Sectorului 3 este partener local în implementarea acestui proiect în România, alături de Fundaţia „Dezvoltarea Popoarelor”. În cadrul programului, Primăria Sectorului 3 pune la dispoziţie spaţiul de desfăşurare a antrenamentelor și anume terenul din cadrul Centrului Sportiv Apollo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine