2019-09-17 22:06

Zeci de mii de OAMENI sunt așteptați la SLUJBA de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. Când are loc PROCESIUNEA

 |  14:44
Zeci de mii de OAMENI sunt așteptați la SLUJBA de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului. Când are loc PROCESIUNEA

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat luni că la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, care va avea loc pe 25 noiembrie, urmează să participe aproximativ 30.000 de persoane.

"Discutăm cu Brigada Poliției Rutiere şi ai Primăriei Sector 5, referitor la măsurile care trebuie luate pentru data de 25 noiembrie, când Patriarhia Română va organiza sfinţirea Catedralei, ceea ce implică, din ceea ce spun organizatorii, un număr de 30.000 de oameni", a spus Bădulescu.

Ce spunea Patriarhia în luna august

“Prin milostivirea lui Dumnezeu, cu rugăciunile Maicii Domnului, ale Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, şi ale tuturor sfinţilor, prin dărnicia clerului şi credincioşilor Patriarhiei Române din ţară şi străinătate, precum şi a Guvernului României, a Primăriei Municipiului Bucureşti, a altor primării şi a unor consilii judeţene din România, în ziua de 25 noiembrie 2018 va fi sfinţită Catedrala Naţională, acest edificiu nou fiind o necesitate liturgică practică, dar şi un simbol al spiritualităţii româneşti. Catedrala Mântuirii Neamului sau Catedrala Naţională, cu hramul principal Înălţarea Domnului şi Ziua Eroilor, uneşte simbolic iubirea faţă de Dumnezeu a unui popor creştin, jertfelnic şi darnic, cu recunoştinţa pe care o datorăm permanent Eroilor Neamului”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-19Parerea ta...

PROșTI CARE S-OR DUCE!
19 Noi 2018

Pe praful ăsta, s-a găsit NeFericitul ăsta NESIMȚIT să ia din banii românilor ca să-și ridice el catedrală și să intre în istorie...CINE? UN BĂTĂUȘ ȘI-UN ERETIC!!! Și-acum, în prag de iarnă, FĂRĂ SĂ ÎNTREBE PE NIMENI DACĂ ESTE DE ACORD, moldoveanca aia de FIREA, a donat iarăși nu știu câte milioane din bugetul Primăriei, punându-se bine cu ”divinitatea”..ÎN DAUNA SUBVENȚIILOR DE LA PRIMĂRII ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PLATA ÎNTREȚINERII, APOI DE LA FOSTUL RATB -STB, ȘI NU NUMAI...CHIAR ȘI DIN BANII POMPIERILOR, ETC....O SCROAFĂ DEMENTĂ CARE CONSIDERĂ CĂ E MAI APROAPE HAINA DECÂT CĂMAȘA...SYCTIRRRR JAVRE SCÂRBOASE, NEBUNE!
TOȚI MOLDOVENII
19 Noi 2018

CARE S-AU BĂGAT ÎN POLITICĂ DUPĂ 90 AU AVUT AMBIȚIA SĂ FACĂ ȚARA PRAF ȘI PULBERE! SCÂRBAVNICA DE FIREA, HREBENCIUC ȘI MULȚI ALȚII...UITAȚI-VĂ LA C.V.-RILE LOR, LA LOCURILE LOR DE BAȘTINĂ! NIȘTE DEMENȚI! IAR JUSTIȚIA I-A PUPAT LA CUR ȘI PE PORTOFEL...SYCTIRRRR....ALTE JAVRE DEMENTE, BOLNAVE!
ION
19 Noi 2018

..si ce facem cu cele citeva mii de' prosti "'care se vor duce ? poate chiar mai multi !!!!!
PT.ION:
19 Noi 2018

Ce o să faceți cu cele câteva mii de ”proști” care se vor duce? Vă duceți, intrați în Altar...fericiți că intrați în constucții faraonice, înalte, precum Dommurile din Germania făcute ca oamenii să ajungă astfel la Dumnezeu, nu dintr-acela mici, de pe la noi... poate din lemn (sau nu...) discrete, în care Dumnezeu era coborât în mijlocul mulțimii de credincioși ce aveau la gât cruci de lemn dar credință de aur, NU CA ACUM – CU CRUCI DE AUR la gât, DAR având o CREDINȚĂ ”DE LEMN TĂNASE”! P.S. Poate... după întoarcerea pe la casele voastre, vă veți uita în portmonee și veți vedea cu cât rămâneți de pe urma plății întreținerii, ținându-vă de CALD intrarea în faraonică Catedrală de ”mântuire” a neamului...care se DUCE, TOT DUCE... P.P.S Este INADMISIBIL ca PE PRAFUL ĂSTA, în sărăcia în care se zbat românii, TU, PATRIARH să fii de acord să TOT primești POMANĂ din mâna săracului, a văduvei, omițând îndemnul Celui pe care pretinzi că-L slujești...”MILĂ VOIESC, IAR NU JERTFĂ!”...TU, CARE-AI JURAT VOTUL SĂRĂCIEI DE BUNĂ-VOIE!
AșA SE DECLARAU
20 Noi 2018

românii la recensămînt, în sondajele de opinie acordam Bisericii cea mai mare încredere, lăcașurile de cult erau pline, românii se botezau, se căsătoreau și făceau slujba de înmormîntare numai în biserică. (Da, o făceau...cu drag, dar cu fală, să-i vadă lumea toată! Câți dintre participanți știau/știu CREZUL? Se uită nașul/a mare, precum curca-n lemne când i se cere să-l rostească...abia silabisește cu obrajii-nflăcări, ne-crezând o iotă din ceea ce e scris în carte și citește cu uimire, poate pentru prima dată! Mai vorbim de Înviere? FRIGE, la câlcâie, e-o enormitate sau o simplă povestire! Ce? Nu e așa? Să mă contrazică CAREVA! Toată lumea se supune unui simplu RITUAL, NU ca în fața unor TAINE! D-aia unii se tăvălesc pe jos a deznădejde la vreo înmormântare, chiar dacă mortul era ”tânăr” de vreo 90 de ani și ceva, așa vezi sânge de român avortat curgând râuri, râuri..de-aici vine și se instaurează și NE-SIMȚIREA, ÎMPIETRIREA INIMII! Duhul (Sfânt) fuge de la om când vede că-i numai TRUP!) Toate acestea indicau, fără putință de tăgadă, că românii erau poporul cel mai credincios din Europa: cele mai multe biserici construite, cel mai mic număr de atei declarați.
DE AICI șI UN DISCURS
20 Noi 2018

plin de încredere al reprezentanților Bisericii, care vorbeau în numele întregului popor, pentru că, și dacă nu eram toți ortodocși, oricum doar 1% se declarau atei. Toate acestea erau semne că există o Biserică foarte puternică și doar cîțiva inși, e drept că foarte gălăgioși, care i se opun. Lucrurile stăteau bine pentru Biserică și nu prea aveam motive să ne îngrijorăm. Totuși, erau foarte multe semne că o asemenea credința nu este reală. ROMÂNIA ESTE ȚARA EUROPEANĂ CU CEL MAI MARE NUMĂR DE AVORTURI, ȘI PE LOCUL DOI ÎN LUME LA NUMĂRUL DE COPII AVORTAȚI LA MIA DE LOCUITORI, CU TOATE CĂ ORICE CREDINCIOS VEDE AVORTUL CA PE-O CRIMĂ. Apoi, corupția înflorește, reușim să punem mereu în fruntea statului – prin alegeri, nu ne sînt impuși cu forța – oameni fie corupți, fie de o incompetență ce depășește pînă și imaginația umoriștilor.
SîNTEM GRUPAțI
20 Noi 2018

în tabere antagonice, care se detestă una pe alta și își atribuie reciproc cele mai infecte intenții și obiective. Tot aici prinde foarte bine teoria conspirației, sîntem convinși că forțe oculte vin să oprime mîndra noastră țărișoară, că sîntem o colonie pe care alții vin să o distrugă. Și sîntem gata de toată ura noastră față de cei care gîndesc altfel decît noi și grupul nostru de referință. Românii sînt printre cei mai nervoși oameni ai acestei planete. Sîntem într-o surescitare permanentă, care se revarsă din ecranele televizoarelor, din reacțiile celor ce interacționează în rețelele de socializare, din modul cum se comportă șoferii în trafic, cumpărătorii față de vînzători, profesorii față de elevi, patronii față de angajați, din discuțiile libere ale oamenilor cu opinii diferite. Vedem zilnic nervozitatea, poate însă ne-am obișnuit cu ea, căci e aerul pe care-l respiră relațiile dintre noi, dar ne vorbesc despre asta și români care trăiesc în alte colțuri ale lumii și s-au întors aici ca să își petreacă vacanțele. Cînd compară starea de spirit de aici cu cea din țările unde au ajuns să trăiască, îi cuprinde jalea și li se aprinde rapid dorul de ducă.
NU E BISERICA DE VINă
20 Noi 2018

pentru toate cîte se întîmplă, dar nici nu este în afara lor. Acum cîțiva ani, cînd a avut loc un viol în județul Vaslui, au fost voci care au spus că, deoarece mulți vasluieni se declară credincioși, înseamnă că și violatorii erau credincioși, deci Biserica este direct vinovată pentru viol( Asta este o enormitate și o prostie fără seamăn...NIMIC NU E CEEA CE PARE! Așa s-a crezut despre moldoveni, c-ar fi mai credincioși decât alții...era și-un banc despre ei: -Știi de ce aleargă moldovenii după Ambulanță? –Nu! – Pentru că au CRUCEA pe ea! )Nu e cazul să acceptăm asemenea acuzații aberante, dar nici nu trebuie negată partea de vină ce revine Bisericii pentru starea generală în care se află România astăzi.” Paul Cătălin CURCĂ
EU Aș MAI ADăUGA
20 Noi 2018

faptul că 30 de ani, ar fi fost arhi-suficienți pentru în/re-creștinarea ateilor născuți și crescuți înainte de 89 continuând cu generațiile imediat următoare , dar n-a fost să fie! Comunismul din sânge, a mutilat sufletele românilor intrați în capitalismul de cumetrie ȘI MAI ABITIR! De ce? Pentru că legea, ba n-a fost aplicată, iar când a fost aplicată...târziu, cu totul nedrept, discreționar, adică bună de-aplicat - doar pentru căței! Ceea ce-a făcut ca, mai ales pentru victime...să iasă latura cea mai rea și întunecată din fiecare, accentuându-se egoismul, individualitatea! E-adevărat, românul e plămadă BUNĂ, dar în burduf de câine...care e pe rând:alungat, bătut, eutanasiat ”cu blândețe” când nu mai e de folos, ori ucis cu bestialitate sau, după ce e deparazitat, vaccinat... dat la export pentru cei cu apucături zoofile...SĂRACUL CÂINE, chiar și adunat după drumuri, scăpat și îngrijit ajunge să se-ntrebe, CINE E: EU SUNT OM, SAU CÂINE?
ALEX
03 Dec 2018

SECTANȚII AU MULTĂ URĂ ÎN EI. ÎNTREBARE: MAI ARE VREUN LOC ÎN INIMILE VOASTRE IISUS HRISTOS?
PT.ALEX:
03 Dec 2018

De ce nu-i întrebi pe ei, pe sectanți?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray